Copenhagen

SIKRING AF BYGGEPLADSER

SAFECPH tilbyder professionel rådgivning til den bedst mulige sikring af byggepladser. Desværre oplever et stigende antal byggepladser et stort svind af deres essentielle materialer. Det er til stor gene for både bygherrer og håndværkere. Når byggeriets håndværkere møder på arbejde, mangler de ofte både værktøj og materialer, der hindrer dem i at udføre dagens opgaver. Omkostningerne ved disse tyverier bliver hurtigt høje, da både materialer og værktøj skal erstattes, men især fordi en omfattende byggeplan risikerer at blive forsinket. Det er vores erfaring at tyveri fra byggepladser kan nedsættes betydeligt ved hjælp af bedre sikring af byggepladsen. SAFECPH kan rådgive dig om hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der både kan have en god præventiv effekt og som kan reducere tyveri fra din byggegrund. Det kan f.eks. være klar skiltning, bedre sikring af byggeudstyr, strategisk placeret elektronisk overvågning og skærpelse af indgangskontrollen.

SIKRING AF BYGNINGER

Har du den optimale sikring af din virksomheds bygninger? SAFECPH sender en sikkerhedskonsulent ud til din ejendom, der foretager en professionel risikovurdering af virksomhedens bygninger. Det vil sige at SAFECPH vurderer hvilke risici, der er til stede og hvilke konsekvenser, det kan have for sikkerheden. Vores sikkerhedskonsulent gennemgår endvidere ejendommens fysiske rammer for at kortlægge eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder. I SAFECPH mener vi, at alle skal kunne sikre sig selv og sine ejendomme på bedste vis. Derfor tilbyder vi rådgivning om sikkerhed i bygninger og anlæg i alle størrelser. Så uanset om du har en stor industrigrund eller en almindelig fysisk bygning, så kan vi finde en sikker løsning til dig. Vores mangeårige erfaring fra Forsvaret og politiet, samt sikkerhedsopgaver i Danmark og udlandet garanterer professionel rådgivning, uagtet opgavens omfang.

%

Oplever tyveri fra byggepladser

%

Af alle indbrud i erhverv o.a. bliver ikke efterforsket

%

Af indbrud fra 2011-2018 er blevet opklaret i København K

HOTELSIKKERHED

Høj sikkerhed er i dag blevet et afgørende parameter, når hotelgæster udvælger hoteller til deres ophold. Hoteller med på fokus sikkerhed, er mere attraktive for hotelgæster. SAFECPH tilbyder rådgivning om alle de sikkerhedsmæssige tiltag, dit hotel kan tage, for at øge hotellets sikkerhed og popularitet. Overordnet er det altafgørende at være forberedt, og at man ved, hvad man skal gøre i eventuelle nødsituationer, så hoteller kan fungere som sikre opholds- og mødesteder. Vores erfaring siger os, at det er vigtigt skabe et trygt og afslappet miljø, hvor sikkerheden altid er i fokus uden at den nødvendigvis er synlig. Vi har erfaring indenfor alle typer af sikkerhedsopgaver. Vi kan eksempelvis rådgive dig om adgangsforhold, perimetersikring og indgangskontrol. Desværre har hjemløse og tyve til tider deres gang på hoteller, og de opererer ofte meget professionelt og organiseret. Vi har de seneste år set en stigning i antallet af sager med lommetyve, tasketyve og andre gener på hotellerne i Hovedstadsområdet. Det går ud over både personale og gæster. Vi tilbyder desuden rådgivning omkring og beskyttelse af VIP gæster.

TERRORSIKRING

Terrorsikring er desværre i dag nødvendigt at forholde sig til. Vi rådgiver dig med ekspertise fra vores konsulent, der trækker på erfaring fra sikkerhedsopgaver i både Danmark og udlandet. Vi lever i dag i en konfliktfuld verden, hvor terrorangreb bliver mere og mere almindelige. Det vidner om et klart behov for, at virksomheder tager denne trussel alvorligt, og får lavet en risikovurdering. SAFECPH rådgiver dig og din virksomhed om terrorsikring både ved nybyggerier og eksisterende ejendomme. Hvis man tænker terrorsikring ind tidligt i designfasen i et nybyggeri, vil man kunne bevare det oprindelige æstetiske udtryk uden at gå på kompromis med sikkerheden. Har man eksisterende bygninger, der skal terrorsikres, kan vores sikkerhedskonsulent, udarbejde en risikovurdering tilpasset netop dine behov. Det kan eksempelvis være mht. perimetersikring, adgangskontrol, procedureændringer, sikkerhedsdøre, skudsikre vinduer og elektronisk overvågning. Ofte kan små ændringer i daglige rutiner og fysiske forhold være nok til at sikre din virksomhed og dens ansatte. Andre gange kræves der større anlægsmæssige tiltag til, for at sikre bygninger og mennesker. Uanset hvad din virksomheds behov er, finder vi en passende løsning. Ordentlig sikring skaber tryghed.

Q

Stop usikkerheden i dag

Mange danskere føler sig ikke trygge ved at være alene, om det så er i butik, virksomhed eller hjemme. En vagt hos SafeCPH passer på dig.

R

Hvordan sikres byggepladser

Har du oplevet tyveri på din byggeprojekt, det er ikke helt ualmindeligt at tyvene lister ind og stjæler. Læs her hvordan du kan sikre din byggeplads bedst muligt.

P

Få uniform og udstyr

Hos vores venner i Wolf Tactical, kan du købe vagt uniformer, sko osv. Lygter, bælter, handsker og meget mere. Klik her for at se deres udvalg.

REJSEVEJLEDNING/SIKKERHED

Når din virksomhed skal på forretningsrejse til en destination, som kræver mere end normal forberedelse, udsætter det virksomheden for potentielle risici, og du bør sikre dine ansatte bedst muligt. Det er altafgørende at få et forhåndskendskab til de trusler, der kan være forbundet med en særlig destination eller en fremmedartet kultur. Har man den nødvendige forhåndsviden kan man forhindre at trusler og risici bliver til en konkret farlig situation for de rejsende. SAFECPH indhenter lokale efterretninger, og rådgiver jer i tilrettelæggelsen af turen med fokus på destinationens seneste sikkerhedssituation. Vi tilbyder derudover at rejse med som personlig assistent på rejsen.