Butiksdetektiv

SAFECPH butiksdetektiv

Butiksdetektiver fra SAFECPH er det
sikre valg

Butiksdetektiv

Butiksdetektiv med mange års erfaring indenfor politiet har medvirket til, at SAFECPH er et kvalitetssikkert valg, når det kommer til levering vagter til butiksdetektiv opgaver. Vi ønsker at differentiere os fra vores konkurrenter ved at stille større krav til vores medarbejdere og dermed opnå de bedste resultater. Vi udvælger derfor kun dem, som kan repræsentere vores ansigt hensigtsmæssigt udadtil. På den måde er service, kvalitet og sikkerhed, men også ordentlighed og korrekt opførsel, i højsædet.

En butiksdetektiv er med til at nedbringe internt svind samt tyveri fra kunder. Desværre kommer en stor del af svind fra ansatte og lign. Derfor bør man have en klar strategi herfor.

Antallet af sager om internt tyveri er voldsomt stort og kan koste din virksomhed dyrt.

Vagtfirma med baggrund i politiet og Forsvaret

Vi trækker på mange års erfaring fra blandt andet Forsvaret og politiet. Størstedelen af vores medarbejdere er desuden uddannet i netop Forsvaret. Det er vores erfaring, at en vagt med denne baggrund har den helt rigtige grundstamme af forståelse for disciplin, ordentlighed og korrekt sprogbrug samtidig med, at han besidder de rette forudsætninger for at kunne levere professionel service i overensstemmelse med aftalen hos kunden.

For at fastholde vores service og kvalitet, bruger vi meget energi på fortsat at efteruddanne og videreudvikle vores medarbejdere. Vi følger udviklingen på markedet, så vi altid står opdateret og skarpt på de nyeste tiltag inden for vagt & sikkerhedsbranchen. Vores vagter har ét formål – at yde den bedste service af højeste kvalitet, uanset opgavens omfang.

Læs desuden om SAFECPHs sikkerhedsværter

Mange af vores kunder har en profil, hvor der kræves sikkerhedspersonale med en mere diskret og eksklusiv fremtoning til at tage imod deres gæster, sørge for effektiv indgangskontrol og opretholde orden. En sikkerhedsvært fra SAFECPH fremstår præsentabel og velklædt i uniform, jakkesæt eller andet afhængigt af vores kunders ønske. Vi tilbyder sikkerhedsværter til bl.a. ekslusive butikker, events og cocktailbarer. Læs mere om vores sikkerhedsværter her.

om os

Vagt og sikkerhed

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.