Rådgivning indenfor terrorsikring

Terrorsikring er desværre blevet en nødvendighed

Terrorsikring er desværre i dag nødvendigt at forholde sig til. Vi rådgiver dig med ekspertise fra vores konsulent, der trækker på erfaring fra sikkerhedsopgaver i både Danmark og udlandet.

Vi lever i dag i en konflikt fuld verden, hvor terrorangreb bliver mere og mere almindelige. Det vidner om et klart behov for, at virksomheder tager denne trussel alvorligt, og får lavet en risikovurdering. SAFECPH rådgiver dig og din virksomhed om terrorsikring både ved nybyggerier og eksisterende ejendomme. Hvis man tænker terrorsikring ind tidligt i designfasen i et nybyggeri, vil man kunne bevare det oprindelige æstetiske udtryk uden at gå på kompromis med sikkerheden. Har man eksisterende bygninger, der skal terrorsikres, kan vores sikkerhedskonsulent, udarbejde en risikovurdering tilpasset netop dine behov. Det kan eksempelvis være mht. perimeter sikring, adgangskontrol, procedureændringer, sikkerhedsdøre, skudsikre vinduer og elektronisk overvågning.

Vi skræddersyer altid vores rådgivningsløsninger efter vores kunders ønsker og behov

Ofte kan små ændringer i daglige rutiner og fysiske forhold være nok til at sikre din virksomhed og dens ansatte. Andre gange kræves der større anlægsmæssige tiltag til, for at sikre bygninger og mennesker. Uanset hvad din virksomheds behov er, finder vi en passende løsning.

Ordentlig sikring skaber tryghed, og hvor niveauet i din virksomhed skal lægges afgør du selv ud fra vores vejledning og i samarbejde med din byggeleder.

SAFECPH har nogen af branchens dygtigste livvagter

Terror kommer i mange former og afskygninger og kan have meget specifikke mål. Derfor oplever SAFECPH et stigende behov for beskyttelse og opsyn af særligt udsatte personer og institutioner. SAFECPHs livvagtsteam tæller nogle af Nordens bedste livvagter. Alle har erfaring fra udlandet, krigszoner eller den civile verden. Læs mere om vores erfarne livvagter her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.