Rådgivning indenfor sikring af bygninger

Har du den optimale sikring af din virksomheds bygninger?

Virksomheder må i dag forholde sig til en række sikkerhedsmæssige risici, der blandt andet omfatter terrorisme, spionage og organiseret kriminalitet. SAFECPH sender en sikkerhedskonsulent ud til din ejendom og vedkommende foretager en professionel risikovurdering af virksomhedens bygninger. Det vil sige at SAFECPH vurderer hvilke konkrete risici, der er til stede, hvilke konsekvenser det kan have for sikkerheden, og hvilke foranstaltninger der kan eliminere eller reducere disse risici. Vores sikkerhedskonsulent gennemgår endvidere ejendommens fysiske rammer for at kortlægge eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder.

SAFECPH garanterer professionel og kompetent sikkerhedsrådgivning uanset opgavens omfang

I SAFECPH mener vi, at alle skal kunne sikre sig selv og sine ejendomme på bedste vis. Derfor tilbyder vi rådgivning om sikkerhed i bygninger og anlæg i alle størrelser. Så uanset om du har en stor industrigrund eller en almindelig fysisk bygning, så kan vi finde en sikker løsning til dig. Vores mangeårige erfaring fra forsvaret og politiet, samt sikkerhedsopgaver i Danmark og udlandet garanterer professionel rådgivning, uanset opgavens omfang.

En runderingsvagt fra SAFECPH kan øge sikkerheden hos din virksomhed

SAFECPH tilbyder runderingsvagter til virksomheder, som ikke ønsker en fastvagtordning. Vi passer på din virksomhed ved at aflægge den besøg i og udenfor åbningstiden og sikrer, at alt er i orden. Alle vagtserviceaftaler tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og behov. Læs mere om vores runderingsvagter her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.