Byggeplads til rådgivning indenfor byggepladser

Undgå tyveri og hærværk med professionel rådgivning indenfor sikring af byggepladser

SAFECPH tilbyder professionel rådgivning til den bedst mulige sikring af byggepladser. Desværre oplever et stigende antal byggepladser et stort svind af deres essentielle materialer. Det er til stor gene for både bygherrer og håndværkere. Når byggeriets håndværkere møder på arbejde, mangler de ofte både værktøj og materialer. Det hindrer dem i at udføre dagens opgaver. Omkostningerne ved disse tyverier bliver hurtigt høje, da både materialer og værktøj skal erstattes, men især fordi en omfattende byggeplan risikerer at blive forsinket.

Det er vores erfaring at tyveri fra byggepladser kan nedsættes betydeligt ved hjælp af bedre sikring af byggepladsen. SAFECPH kan rådgive dig om hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der både kan have en god præventiv effekt og som kan reducere tyveri fra din byggegrund. Det kan f.eks. være klar skiltning, bedre sikring af byggeudstyr, strategisk placeret elektronisk overvågning og skærpelse af indgangskontrollen.

SAFECPH leverer byggepladsvagter som en ekstra sikkerhedforanstltning

Vores byggepladsvagter sikrer byggepladser, for at undgå svind og hærværk, som efterfølgende skal erstattes og udbedres. En byggepladsvagt fra SAFECPH kan f.eks. håndtere opgaver som adgangskontrol, runderingsvagt, døgnvagt, portvagt og CCTV overvågning. Læs mere om vores byggepladsvagter her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.