Sikkerhedsværter fra SAFECPH på job

Hvad kendetegner sikkerhedsværter fra SAFECPH?

SAFECPH stræber efter at yde mere end gennemsnittet. Vi differentierer os fra vores konkurrenter ved at kunne tilbyde sikkerhedsværter og servicevagter til forskel fra traditionelle dørmænd. Vores sikkerhedsværter og servicevagter er kendetegnet ved høj faglighed, professionalisme og et præsentabelt udtryk. Mange af vores kunder har en profil, hvor der kræves sikkerhedspersonale med en mere diskret og eksklusiv fremtoning til at tage imod deres gæster, sørge for effektiv indgangskontrol og opretholde orden.

Hvad er forskellen på en sikkerhedsvært og en traditionel dørmand?

En sikkerhedsvært fra SAFECPH fremstår præsentabel og velklædt i uniform, jakkesæt eller andet afhængigt af vores kunders ønske. Alle sikkerhedsværter kan begå sig på flere fremmedsprog og er efteruddannet indenfor konflikthåndtering, dialog og førstehjælp. Heri ligger netop forskellen på en sikkerhedsvært og den traditionelle dørmand. Hvor den traditionelle dørmand er kendt for sit lidt intimiderende ydre og til tider grove opførsel, er vores sikkerhedsværter trænet i service. De kan derfor med fordel fungere som præsentable værter ved dit arrangement.

Vores erfaring viser os, at man ofte kan løse opgavens udfordringer med verbal styrke fremfor fysisk styrke. Derfor er konflikthåndtering og hensigtsmæssig kommunikation en vigtig del af vores sikkerhedspersonales træning. SAFECPHs sikkerhedsværter bruger af princip kun fysisk magtanvendelse i yderste nødstilfælde. Vi forsøger altid at løse konfrontationer med et smil og en ordentlig tone. Men vi kan med vores erfaring fra Forsvaret og politiet håndtere enhver situation.

Sikkerhed og service er altid i fokus

Fokus på sikkerhed er et vigtigt parameter, når man står som arrangør på et eksklusivt arrangement, event, eller er bestyrer på en populær natklub. Det er afgørende, at gæsterne føler sig trygge, og føler at omgivelserne er under kontrol. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, således at vores opgaver tilpasses situationen på bedste vis, og vores kunder kan til enhver tid kontakte os på telefon eller på vores kontor i Charlottenlund. Vi motiveres af at kunne give vores kunder den bedste oplevelse ved at sikre en høj sikkerhed kombineret med den bedste service.

SAFECPH tilbyder sikkerhedsværter til forskellige formål, herunder sikkerhedsværter ved cocktailbarer, eventsikkerhed og servicevagter i eksklusive butikker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.