Dørmænd til cocktailbarer, kaldes Sikkehedsværter hos SAFECPH

 

Kendetegn for sikkerhedsværter på cocktailbarer

SAFECPH har mange års erfaring med sikkerhedsopgaver på forskellige cocktailbarer i København. Vores sikkerhedsværter er kendetegnet ved høj faglighed og professionalisme, og så er de præsentable og veltalende. Vores sikkerhedsværter tilpasser sig din cocktailbars udtryk og kan derfor optræde i uniform, jakkesæt eller i civil påklædning. De begår sig på flere fremmedsprog, så både lokale og internationale gæster får samme gode service.

Sikkerhedsværtens vigtigste kompetencer

Vi har altid fokus på at yde en god service, og det oversætter vi blandt andet ved at give alle gæster en varm velkomst. Vi er det første og det sidste, gæsterne oplever på byens cocktailbarer, og det er derfor vigtigt, at vi bidrager til den gode stemning. Det gør vi ved at have et smil på læben, og sørge for at cocktailbarens gæster oplever, at vi tager deres sikkerhed alvorligt. Vi er desuden bevidste om, at effektive sikkerhedsværter ikke kun skal afvise ubudne gæster i døren. Vores sikkerhedsværter er trænet i menneskelig adfærd, konflikthåndtering og hensigtsmæssig kommunikation. Det er afgørende kompetencer for at kunne sikre en behagelig atmosfære for alle. Kan man forstå og aflæse menneskelig adfærd, kan man hurtigt udpege afvigende og risikofyldt adfærd og på den måde forebygge en uheldig situation.

Træning indenfor konflikthåndtering og hensigtsmæssig kommunikation kan ligeledes have en særdeles afvæbnende effekt på en potentiel ophedet situation. Det er vores erfaring, at udviser man respekt overfor gæsterne, bliver man mødt med en gensidig respektfuld opførsel. Med mange års erfaring fra politiet og Forsvaret er vores sikkerhedsværter rustet til at håndtere kritiske situationer, men SAFECPH bruger af princip kun fysisk magtanvendelse i yderste nødstilfælde.

Sikkerhed til cocktailbarer

Sikkerhed til cocktailbarer

Sikkerhedsrådgivning indenfor sikring af bygninger

SAFECPH tilbyder desuden sikkerhedsrådgivning indenfor sikring af en virksomheds bygninger. Virksomheder må i dag forholde sig til en række sikkerhedsmæssige risici, der blandt andet omfatter terrorisme og organiseret kriminalitet. SAFECPH sender en sikkerhedskonsulent ud til din ejendom, og vedkommende foretager en professionel risikovurdering af virksomhedens bygninger. Læs mere om vores sikkerhedsrådgivning her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.