SAFECPHs servicevagter foran eksklusive butikker i København

Vores servicevagter leverer kompetent og diskret service til byens eksklusive butikker

SAFECPH varetager også sikkerhedsopgaver i eksklusive butikker med vores servicevagter. Også her handler det om at levere et højt sikkerhedsniveau kombineret med god service. Vores servicevagter tæller branchens mest kompetente medarbejdere med lang erfaring fra Forsvaret og politiet. En række af vores kunder kræver en mere diskret og taktfuld løsning af deres sikkerhedsopgaver. Når vores servicevagter er på arbejde hos eksklusive butikker med kostbare mærkevarer, er de bevidste om, at de skal være en forlængelse af den enkelte butiks sofistilerede udtryk.

Vores servicevagter er med til at skabe et behageligt helhedsindtryk for butikkens kunder ved at udvise diskret autoritet. Diskretion er et nøgleord for vores servicevagter. Dine kunder skal ikke føle sig intimideret af butikkens sikkerhedspersonale. De skal føle sig velkomne i det øjeblik de træder ind i butikken. Derfor har vores servicevagter fokus på at falde naturligt ind i butikkens udtryk og assistere dine kunder på en respektfuld måde. Vi byder dine kunder velkomne med et høfligt smil, og hvis det regner, leder vi dem i tørvejr med en paraply. Vores sikkerhedsvagter taler som minimum både dansk og engelsk, så lokale og internationale kunder får samme gode betjening.

 

Vi yder mere end gennemsnittet

SAFECPH vil gerne yde mere end gennemsnittet. Derfor er vores servicevagter specialuddannet indenfor f.eks. kundeservice. Vi går langt for at tilpasse os vores kunders behov. Har din butik et kundesegment overvejende bestående af f.eks. kunder fra asiatiske lande, sætter vores servicevagter sig ind i kultur og kutyme, for at kunne yde den bedste service overfor dine kunder.

 

Sikkerhedsrådgivning indenfor sikring af bygninger

Vi tilbyder desuden rådgivning i bl.a. sikring af bygninger, der mindsker risikoen for at blive offer for tyveri og organiseret kriminalitet. SAFECPH sender en sikkerhedskonsulent, som foretager en professionel risikovurdering af virksomhedens bygninger. Vores sikkerhedskonsulent gennemgår endvidere virksomheden fysiske rammer for at kortlægge eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder. Læs mere om sikring af bygninger her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.