Vores runderingsvagt på job i bil

En runderingsvagt kan passe på din virksomhed

Runderingsvag SAFECPH tilbyder runderingsvagt til virksomheder, som ikke ønsker en fastvagtordning. Vi passer på din virksomhed ved at aflægge den besøg i og udenfor åbningstiden og sikrer, at alt er i orden. En runderingsvagt kan altså udføre periodiske tilsyn i såvel dagtimerne som i nattetimerne, året rundt.

Vi ser ofte en løsning, hvor en runderingsvagt kommer forbi en virksomhed i dens åbningstid 2-5 gange pr. vagt og er synligt til stede i lokalet, så både kunder og ansatte kan se vagten. Det skaber tryghed at have en synlig autoritær figur på tilsynsstedet, og alene runderingsvagtens tilstedeværelse har en præventiv effekt.

Hvis vi kommer efter lukketid, kan en runderingsvagt ved et tilsyn blandt andet kontrollere, at døre og vinduer er lukkede og aflåste, så ubudne gæster ikke har adgang til bygningen. En runderingsvagt kan også forebygge brandfare ved at sikre, at alle elektroniske apparater er slukkede. Det kan f.eks. være kaffemaskiner eller elkedler, som man godt kan glemme at få slukket efter sig. Det samme gælder dryppende vandhaner eller lofts- og bordlamper, der brænder udenfor åbningstid. Vores runderingsvagter sørger for at alt er slukket og lukket, og sparer jer for en dyr vand- og elregning. Inden runderingsvagten forlader bygningen, sikrer han naturligvis, at alarmen er slået korrekt til.

Runderingsvagten passer på dine bygninger og din virksomhed

Runderingsvagten passer på dine bygninger og din virksomhed

Alle vores aftaler er skræddersyede den enkelte virksomhed

Alle vagtserviceaftaler tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og behov. Det vil sige, at i selv bestemmer, hvor hyppigt en runderingsvagt skal besøge tilsynstedet og hvornår i løbet af døgnet. Vi kan udarbejde en daglig runderingsrapport over hvad, runderingsvagten har udført på sin vagt. Det er samtidigt muligt, via vores vagtcentral, at tilkalde vores vagter døgnet rundt, og vores responstid er kort.

SAFECPH tilbyder også professionel sikkerhedsrådgivning i forbindelse med den bedste sikring af bygninger. Vores mangeårige erfaring fra Forsvaret og politiet, samt sikkerhedsopgaver i Danmark og udlandet garanterer professionel rådgivning, uanset opgavens omfang. Læs mere på vores rådgivningshjemmeside om sikring af bygninger her.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.