Rådgivning indenfor rejsesikkerhed og rejsevejledning

Den generelle rejsesikkerhed styrkes gennem rådgivning

Når din virksomhed skal på forretningsrejse til en destination, som kræver mere end normal forberedelse, udsætter det virksomheden for potentielle risici. Her bør du sikre dine ansatte bedst muligt.

Det er altafgørende at få et forhåndskendskab til de trusler og risici, der kan være forbundet med en særlig destination eller en fremmedartet kultur. Har man den nødvendige forhåndsviden kan man forhindre at trusler og risici bliver til en konkret farlig situation for de rejsende. Man sikrer samtidig, at eventuelle sikkerhedsmæssige hændelser håndteres effektivt og professionelt.  SAFECPH indhenter lokale efterretninger, og rådgiver dig i tilrettelæggelsen af turen med fokus på destinationens seneste sikkerhedssituation. Vi sikrer at din virksomhed kan varetage sine forretninger på en forsvarlig måde.

SAFECPH udformer jeres rejsevejledning

SAFECPH tilbyder samlede løsninger, der dækker over alle relevante aspekter i forbindelse med rejser i udlandet. SAFECPH udformer f.eks. en rejsevejledning på baggrund af en overordnet risikovurdering af destinationen. Den er dertil tilpasset virksomhedens konkrete behov og kultur. Den generelle sikkerhed styrkes gennem rådgivning. SAFECPH rådgiver din virksomhed i f.eks. valg af hotel og transportmidler, hvordan man sikkert færdes på destinationen, hvordan man beskytter fortrolige oplysninger, og hvordan man håndterer overfald, trafikuheld og sygdom.

SAFECPH tilbyder at rejse med som personlig livvagt på rejsen

SAFECPHs livvagter tæller branchens bedste. Alle med den rette erfaring fra udlandet, krigszoner eller den civile verden. Vi har erfaringer med beskyttelse af ambassadører, ambassader, samt udsatte privatpersoner. Læs mere om vores livvagter her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.