Rådgivning indenfor sikkerhed

SAFECPH tilbyder kompetent sikkerhedsrådgivning med erfaring fra politiet og Forsvaret

SAFECPH tilbyder kompetent og omfattende rådgivning om alle aspekter indenfor sikkerhed. Vi er af den overbevisning, at sikkerhed og service hænger tæt sammen. Vi trækker på erfaring fra mange år i politiet og Forsvaret, hvorfor vores medarbejdere har det rette sæt kompetencer og forståelse for disciplin, planlægning og risikoanalyse, der netop kan forene sikkerhed med høj service service. Når man taler om sikkerhed er forberedelse og forebyggelse altafgørende. Med den rette sikkerhedsrådgivning kan potentielle sikkerhedsrisici afdækkes og undgås.

SAFECPH tilbyder rådgivning indenfor:

Hotelsikkerhed: Vi tilbyder rådgivning om hotelsikkerhed, der i dag i højere grad er blevet et parameter hos gæster ved hotelvalg. Vi kan eksempelvis rådgive dig om adgangsforhold, perimeter sikring og adgangskontrol for gæster, ansatte og leverandører. Læs mere her.

Sikring af byggepladser: SAFECPH tilbyder professionel rådgivning til den bedst mulige sikring af byggepladser. Det er vores erfaring at tyveri fra byggepladser kan nedsættes betydeligt ved hjælp af bedre sikring af byggepladsen. SAFECPH kan rådgive dig om hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der både kan have en god præventiv effekt og som kan reducere tyveri fra din byggegrund. Læs mere her.

Sikring af bygninger: Virksomheder må i dag forholde sig til en række sikkerhedsmæssige risici, der blandt andet omfatter terrorisme, spionage og organiseret kriminalitet. SAFECPH sender en sikkerhedskonsulent ud til din ejendom og vedkommende foretager en professionel risikovurdering af virksomhedens bygninger. Læs mere her.

Rejsesikkerhed og rejsevejledning: SAFECPH tilbyder samlede løsninger, der dækker over alle relevante aspekter i forbindelse med rejser i udlandet. SAFECPH udformer f.eks. en sikkerhedsvejledning på baggrund af en overordnet risikovurdering af destinationen, der dertil er tilpasset virksomhedens konkrete behov og kultur. Læs mere her.

Terrorsikring: SAFECPH rådgiver dig og din virksomhed om terrorsikring både ved nybyggerier og eksisterende ejendomme. Terrorsikring er desværre i dag nødvendigt at forholde sig til. Vi rådgiver dig med ekspertise fra vores konsulent, der trækker på erfaring fra sikkerhedsopgaver i både Danmark og udlandet. Læs mere her.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.