SAFECPH MUSEUMSVAGT

MUSEUMS-SIKKERHED

Museums-sikkerhed

De seneste år har stort set alle museer oplevet en ændring i både sikkerhedsbilledet samt økonomiske ændringer. SAFECPH har derfor udviklet en afdelingen Museumssikkerhed, som alene har fokus på museer.

 

Rådgivning

SAFECPH tilbyder seriøs og kompetent sikkerhedsrådgivning til museer i Danmark. Det gælder både selve museets udstillinger samt de fysiske rammer.
Det betyder at vi laver en grundig analyse af de fysiske rammer for bygninger samt personer samt en gennemgang af rutiner og vaner m.v.

Få et opdateret analyse af sikkerhedsbilledet på museet og dermed et redskab til at tage de rigtige sikkerhedsbeslutninger.

 

Synlig vagt

SAFECPH tilbyder vagter, til både til receptionen, adgangskontrol samt rundering.

I dagligdagen kan vi tilbyde en fast vagt til museet – typisk til adgangskontrol af besøgende samt sikring af bygningerne og sikkerhed ved udstillingerne.
Vagten kan samtidig fungere som receptionist når der er behov for dette.

I aften og nattetimerne, tilbyder SAFECPH vagt rundering omkring bygninger & udearealer.

Vores vagter kan mere end blot at være til stede – foruden de synlige vagter, bemander vi også Kontrolcentralen og står for overvågningen af CCTV samt alarmer.

Louisiana & SAFECPH

SAFECPH MUSEUMSVAGT

SAFECPH vagter kan ses som et supplement til de eksisterende museumsvagter eller som fuld udlicitering af sikkerheden.

 

Museumssikkerhed som betaler sig

Vi har gennem de seneste år arbejdet på vores koncept til museer og har foruden sikkerheden, fokus på service oplevelsen fra gæsten, da man ikke skal glemme, at gæsterne skal have en god oplevelse, hvergang de besøger museet.

Det praktiske

Som nævnt så kan SAFECPH overtage den samlede drift, men vi kan også ses som en supplement til fx. ferieafløsning, sygdom, ekstra udstillinger osv.

Kort sagt, en nem og sikkerhed løsning til dit museum.

Kontakt os derfor i dag og hør mere om hvordan vi kan støtte op om Jeres sikkerhed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.