Hotelvagt fra SAFECPH

En hotelvagt sikrer tryghed for personale og gæster

SAFECPH oplever en stigende efterspørgsel på hotelvagter. Der er et øget fokus på sikkerhed i hotelbranchen, ligesom det for flere private hotelgæster og internationale virksomheder er blevet et parameter, når de udvælger hoteller til ophold. Hotelbranchen skal altså kunne imødegå en lang række omfattende krav til sikkerhedsforanstaltningerne på stedet, samtidig med at hotellets ansatte skal føle sig trygge. SAFECPH kan hjælpe med at skabe trygge rammer på hotellet i form af hotelvagter. På den måde kan de ansatte fokusere på at servicere hotellets gæster uden at skulle bekymre sig om potentielle sikkerhedsrisici. Samtidig får hotelgæsterne en afslappet og behagelig oplevelse på hotellet. Det kan også være i forbindelse med indkvartering af VIP-gæster eller delegationer, der ofte kan kræve en ekstra sikkerhedsindsats.

Truslerne mod hotelsikkerheden tæller blandt andet hærværk, organiseret kriminalitet, vold, industrispionage eller anden opførsel, der er til gene for hotellets gæster. Dette trusselsbillede ændrer sig dog konstant. Derfor er SAFECPHs hotelvagter altid opdateret på de nyeste tiltag indenfor sikkerhed. På den måde kan vi garantere vores kunder den bedste service og sikre både ansatte og gæsters tryghed.

Hotelvagtens kendetegn og arbejdsopgaver

Vores hotelvagter kan påtage sig flere typer opgaver på hotellet. Det kunne bl.a. være:

  • hotelvagt i lobbyen
  • runderingsvagt på hotellet
  • hotelvagten er til stede på gaden når gæsterne ankommer med bus og taxi
  • nedsætte risikoen for lommetyve og tasketyve
  • lave udgangskontrol på personalet

Vores hotelvagter har altid et godt overblik over forholdene på hotellet, og udviser en professionel tilgang til opgaven kombineret med en god situationsfornemmelse.

SAFECPH tilbyder desuden rådgivning i alle relevante sikkerhedsforanstaltninger i forhold til beskyttelse af gæster og personale, beskyttelse af kostbare værdigenstande på stedet, digital informationssikkerhed, samt fysisk og teknisk sikring af hotellets bygninger og perimeter. Vi trækker på erfaring fra mange års arbejde i politiet og Forsvaret. Læs mere på vores rådgivningshjemmeside om hotelsikkerhed her.

Hotelvagt og security

Hotelvagt og security

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.