Hotelsikkerhed på hotel

Sikkerhed er kommet i fokus i hotelbranchen

Hotelsikkerhed er i dag blevet et afgørende parameter, og et større antal hoteller ønsker i dag at positionere sig som ”hoteller med en høj sikkerhed”. F.eks. i forbindelse med særlige events eller VIP-gæster. SAFECPH tilbyder rådgivning om alle de sikkerhedsmæssige tiltag, dit hotel kan tage, for at øge dets hotelsikkerhed. Det inkluderer rådgivning omkring og beskyttelse af VIP gæster, som måtte have særlige ønsker og behov omkring sikring af alt lige fra sikring af deres køretøjer til sikring af hele hoteletager.

Overordnet er det altafgørende at være forberedt, og at man ved, hvad man skal gøre i eventuelle nødsituationer. Derved kan hoteller fungere som sikre opholds- og mødesteder. Vores erfaring siger os, at det er vigtigt skabe et trygt og afslappet miljø, hvor sikkerheden altid er i fokus uden at den nødvendigvis er synlig.

SAFECPH kan håndtere alle aspekter af hotelsikkerhed

Vi har erfaring indenfor alle typer af sikkerhedsopgaver. Vi kan eksempelvis rådgive dig om adgangsforhold, perimeter sikring og adgangskontrol for gæster, ansatte og leverandører.

Desværre har tyve mange steder deres gang på hotellerne, og de opererer ofte meget professionelt og organiseret. Vi har de seneste år set en stigning i antallet af sager med lommetyve, tasketyve og andre gener på hotellerne i Hovedstadsområdet. Samtidig ser vi en kraftig stigning af antallet af voldelige-og verbale overfald på hotelpersonalet.

Hjemløse er desværre også en gruppe af personer, som søger til hotellerne. De bruger ofte hotellerne som varmestuer, hvilket kan være til gene for hotellets andre gæster. Vi ser også, at de stjæler lettilgængelige værdigenstande.

Vi kan levere hotelvagter, der skaber trygge rammer for personale og gæster

Vores hotelvagter har altid et godt overblik over forholdene på hotellet, og udviser en professionel tilgang til opgaven kombineret med en god situationsfornemmelse. Læs mere om vores hotelvagter her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.