Eventvagt og førstehjælp

Vi sikrer trygge rammer for dine gæster og personale

SAFECPHs store erfaring spænder også over håndtering af eventsikkerhed på forskellige events f.eks. rundering af eventbygningen og sikkerhedsværter i døren. Vi er bevidste om, at dine gæster skal have den bedst mulige oplevelse, samtidig med at arrangementets personale skal kunne arbejde i trygge rammer. Det gør vi ved at have fokus god service, en professionel fremtoning og at opretholde den gode stemning ved at møde dine gæster i øjenhøjde.

SAFECPH håndterer alle aspekter af eventsikkerhed

Når en større mængde mennesker er samlet på ét sted, kan der opstå hændelser, der potentielt kan være farlige. Derfor er det vigtigt at have fokus på sikkerheden. Vi kan levere sikkerhedsløsninger indenfor eventsikkerhed, som vi kan tilpasse alle former for arrangementer og festivaler uanset størrelse. SAFECPH tager hånd om alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger både før og efter arrangementet, og vi gør det med fleksibilitet, imødekommenhed og professionalisme, så eventet bliver en succesfuld oplevelse for alle involverede parter.

Før arrangementet er det vigtigt at få et overblik over sikkerheden. Vi kan udarbejde en risikoanalyse og beredskabsplan, der skaber dette overblik. Under arrangementet foretager vi perimetersikring, så eventets fysiske rammer er sikret. Vores sikkerhedsværter (LINK) i døren sikrer eventet for uvedkommende ved hjælp af effektiv adgangskontrol og visitation. Skulle der opstå en uheldig situation, står vi for den direkte kommunikation med politi og brandvæsen, og om nødvendigt kan alle vores sikkerhedsværter førstehjælp. Vores kunder skal udelukkende koncentrere sig om at afholde et succesfuldt event.

 

Sikkerhedsrådgivning indenfor terrorsikring

SAFECPH tilbyder desuden sikkerhedsrådgivning om terrorsikring. Terrorsikring er desværre i dag nødvendigt at forholde sig til, når man står som arrangør på et event, hvor mange personer er samlet. Vi rådgiver dig med ekspertise fra vores konsulent, der trækker på erfaring fra sikkerhedsopgaver i både Danmark og udlandet. Vores sikkerhedskonsulent kan udarbejde en risikovurdering tilpasset netop dine behov. Ordentlig sikring skaber tryghed. Læs mere om vores sikkerhedsrådgivning her.

Fest og sikkerhed går hånd i hånd med SAFECPH

Fest og sikkerhed går hånd i hånd med SAFECPH

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.