Byggeplads i dagslys

Byggepladsvagt er vigtigt

Undgå hærværk og tyveri med en byggepladsvagt

En byggepladsvagt kan forhindre tyveri og hærværk på byggepladser, som desværre er et stigende problem i branchen. En dårligt sikret byggeplads kan hurtigt blive en stor udgift. På en enkelt nat kan der forsvinde materialer for flere hundrede tusinde af kroner. På trods af de mange værdigenstande, der befinder sig på en byggeplads, er en stor andel af danske byggepladser ikke sikret tilstrækkeligt. Ifølge Dansk Byggeri koster tyveri og indbrud hvert år danske byggepladser omkring 600 mio. kroner i direkte og indirekte omkostninger. Det, der kendetegner tyverier fra byggepladser er, at der tages alt fra håndværktøj til entreprenørmaskiner, og ofte er tyvene professionelle og organiseret. Disse tyverier forekommer både på byggepladser i byen og på landet, og de er ikke begrænset til natten.

En byggepladsvagt er en fornuftig investering

En SAFECPH byggepladsvagt kan f.eks. udføre følgende opgaver:

  • adgangskontrol
  • runderingsvagt
  • portvagt
  • døgnvagt
  • CCTV overvågning

Synlighed er vigtigt, og derfor sikrer SAFECPHs byggepladsvagter, at byggepladsen bliver tydeligt markeret med vagtskilte. Det sender et klart signal til ubudne gæster om, at pladsen er sikret, og alene det kan have en præventiv virkning på sikkerheden.

Tyverisikring skal ses som en investering. Vores byggepladsvagter sikrer byggepladser, for at undgå svind og hærværk, som efterfølgende skal erstattes og udbedres. Dermed sikrer byggepladsvagten også, at byggeriet ikke oplever forsinkelser i byggeprocessen. Forsinkelser i byggeprocessen betyder ofte uforudsete udgifter i form af erstatning og økonomisk kompensation til bygherren.

SAFECPH tilbyder sikkerhedsrådgivning indenfor sikring af byggepladser

SAFECPH tilbyder desuden sikkerhedrådgivning i forbindelse med sikring af byggepladser og om hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der både kan have en god præventiv effekt og som kan reducere tyveri fra din byggegrund. Det kan for eksemel være klar skiltning, bedre sikring af byggeudstyr, strategisk placeret elektronisk overvågning og skærpelse af indgangskontrollen. Læs mere på vores rådgivningshjemmeside om sikring af byggepladser her.

Vagt og sikkerhed til byggepladser

Vagt og sikkerhed til byggepladser

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.