En butiksvagt på job i shoppingcenter

En butiksvagt sikrer tryghed for både kunder og personale

En butiksvagt fra SAFECPH er der for at skabe tryghed og sikkerhed for både kunden og personalet. Butiksvagten observerer og pågriber butikstyve. Samtidig er vagten det venlige ansigt, som åbner døren til butikken og tager godt imod dine kunder.

Den daglige tilstedeværelse af en vagt fra SAFECPH er med til at opretholde harmoni og ro for de besøgende ved at reducere tyveri, uro og svind. Han holder øje med butikkens indgang og betalingsområde.
Vagten kortlægger desuden kundernes adfærd, og ser efter mistænkelige forhold.

Butiksvagten giver således kunderne tryghed ved sin tilstedeværelse og de ansatte ro til at passe deres arbejde.

Ved kritiske situationer griber butiksvagten hurtigt ind. Vagten klarer naturligvis alt det praktiske, der drejer sig om at pågribe, tilbageholde eller tilkalde politiet. Han er også i stand til at yde førstehjælp til eventuelle tilskadekomne.

Vores sikkerhedsaftaler er altid tilpasset kundens behov

Vi har fokus på at tilpasse vores services efter vores kunders behov. Derfor har vores butiksvagter både den klassiske og autoritære vagtuniform, men kræver opgaven et mere sofistikeret udtryk, har alle vagter et præsentabelt sort jakkesæt.

Efter kundens ønske, kan vi også levere civile butiksvagter. De er klædt som alle andre handlende og runderer med det formål at afsløre butikstyve og afdække sikkerhedsrisici i butikken.

Vi har altid fokus på service, og vi mener, at alle skal kunne føle sig trygge, når de møder på arbejde om morgensen, eller de er på indkøb. Derfor kan du være sikker på, at vi tager din forretning seriøst, uanset om du sælger dagligvarer, dyre mærkevarer eller noget helt tredje.

Rådgivning indenfor sikring af bygninger kan endvidere øge sikkerheden

SAFECPH tilbyder desuden rådgivning i bl.a. sikring af bygninger, der mindsker risikoen for at blive offer for tyveri og organiseret kriminalitet.

SAFECPH sender en sikkerhedskonsulent, som foretager en professionel risikovurdering af virksomhedens bygninger. Vores sikkerhedskonsulent gennemgår endvidere virksomheden fysiske rammer for at kortlægge eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder. Læs mere på vores rådgivningshjemmeside om sikring af bygninger her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.