SAFECPH FÅR NY RELATIONSHIP MANAGER

Kenneth Max Petersen

Kenneth Max Petersen

SAFECPH byder Kenneth Max Petersen velkommen ombord, hvor han skal stå for salg og udvikling.

Efter flere år som selvstændig virksomhedsejer og vagt, har Kenneth Max Petersen sagt ja til at prøve kræfter med udviklingen af SAFECPH

Kenneth Max Petersen startede sin karriere i SAFECPH helt tilbage i 2011, hvor Kenneth hurtig opnåede stor anerkendelse for sin service og kvalitet i jobbet som vagt. 
Han fik smag for dét at gøre en forskel, og i 2014 blev Kenneth indehaver af en fysiurgisk massageklinik i København.

Og det er netop med Kenneths erfaringer med selv af drive virksomhed samt sin enorme fokus på service og kvalitet og viden omkring vækst mv., som gør, at vi er utrolig glade for at Kenneth har accepteret vores stilling.

Kenneth er nu tilbage hos SAFECPH og skal stå for den fortsatte udvikling og vækst i firmaet. Kenneth danner team med Ass. Relationship Manager, Mathias Adler samt projektleder Thomas Stokholm og Ann-Sofie Bøgelund.

Privat har Kenneth en stor interesse for det aktive liv samt fokus på bl.a. dyrevelfærd, hvilket han bruger en del af sin fritid herpå.

Generelt har Kenneth den personlighed, som vi søger i SAFECPH. En person, der ønsker at gøre en forskel for andre.

ØGET TRUSSELSNIVEAU & MANGLENDE SERVICE

Truslen mod virksomheder, institutioner og personer er igennem de seneste år blevet væsentligt højere, og der er opstået et større behov for at beskytte og passe på dem, som vurderes til at være særligt udsatte for hændelser.
Kenneth vil samarbejde på tværs af SAFECPH med både vores sikkerhedschef, som har baggrund i Politiet, samt vores konsulenter, der ligeledes har baggrund i Politiet og Forsvaret.

 

STORT VELKOMMEN TIL KENNETH MAX PETERSEN