Ambassade-sikkerhed

Ambassade-sikkerhed

Vagt & sikkerhed for ambassader

De seneste år har stort set alle lande oplevet en stigning i trusselsbilledet og mange lande har oplevet en konkret stigning i hændelser. Dette har øget behovet for sikkerhed omkring internationale enheder, også i Danmark – ambassade-sikkerhed er derfor vigtigt.

 

Rådgivning

SAFECPH tilbyder seriøs og kompetent sikkerhedsrådgivning til ambassader i Danmark. Det gælder både ambassaden samt den private residens.
Ambassade-sikkerhed betyder at vi laver en grundig analyse af de fysiske rammer for bygninger samt personer samt en gennemgang af rutiner og vaner m.v.

 

Synlig vagt

SAFECPH tilbyder vagter, til både til receptionen, adgangskontrol samt rundering.

I dagligdagen kan vi tilbyde en fast vagt til ambassaden – typisk til adgangskontrol af besøgende samt sikring af bygningerne.
Vagten kan samtidig fungere som receptionist når der er behov for dette.

I aften og nattetimerne, tilbyder SAFECPH vagt rundering omkring bygninger & køretøjer.

SAFECPH tilbyder ikke denne service for at erstatte vores politi, men for at bistå politiet. Derfor er tilstedeværelse og synlighed vores vigtigste middel i at forebygge hændelser. Målet er altså forebyggelse. Men opstår der en situation, hvor vores vagter er nødsaget til at gribe ind, har de den rette træning til at håndtere situationen. Vores vagter trækker på mange års erfaring fra politiet og Forsvaret og besidder den nødvendige træning og viden indenfor f.eks. selvforsvar, personbeskyttelse og civil anholdelse.

Vores opgave er at sikre de ansatte samt bygninger.

Vi følger PET´s vurderinger m.v.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.